۲۳ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۰۹

رشد سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشوری است

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیر نهضت سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: رشد سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد 13 درصد از میانگین کشوری بیشتر است.

کرامت الله پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: بر اساس سرشماری سال 1355 میزان باسوادی کشور 47 و استان 31 درصد بوده است که بر اساس سرشماری سال 85 این میزان در کشور به 84 و در استان به 81 درصد رسیده که میزان پیشرفت استان 50 درصد و کشور 37 درصد است.

وی بیان کرد: هم اکنون گروه هدف در طرح راهبردی سوادآموزی استان، 10 تا 49 ساله هستند که در صورت شناسایی کامل بی سوادان، تا 4 سال آینده زیر پوشش سوادآموزی قرار می گیرند.

پرورش اظهار داشت: در صورت مشارکت همگانی و ریشه کنی بی سوادی در استان، جشن شکرگزاری در پایان چهار سال آینده در استان برگزار می شود.

وی یادآور شد: در نیمه اول امسال 842 کلاس با جمعیت هفت هزار و 480 نفر به امر سواد آموزی مشغول هستند و هم اکنون میزان باسوادی استان سه درصد از میانگین کشور کمتر است.

بر اساس سرشماری سال 85 جمعیت بی سواد استان بالغ بر 63 هزار نفر است.

کد خبر 748323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha